Hrvatski nacionalni portal Registra onečišćavanja okoliša
Odaberi jezik

Uvjeti korištenja

Pristupom Internet stranici Hrvatskog nacionalnog portala Registra onečišćavanja okoliša (HNPROO) i objavljenim podacima korisnik prihvaća niže navedene uvjete njihova korištenja.

Sadržaj i namjena

Podaci koje sadrži HNPROO službeni su podaci Republike Hrvatske. Pristup HNPROO dozvoljen je u svrhu pregleda podataka.

Informacije na HNPROO:
  • su opće prirode i nisu usmjerene prema specifičnim okolnostima bilo kojeg operatera ili subjekta;
  • nisu nužno sveobuhvatne, potpune, dosljedne ili ažurirane;
  • mogu biti povezane s vanjskim/drugim Internet stranicama nad kojima AZO nema kontrolu i za koje AZO ne preuzima odgovornost;
  • nisu profesionalni ili pravni savjet (ako trebate specifičan savjet, uvijek biste trebali konzultirati odgovarajuću kvalificiranu osobu)

Uvjeti korištenja i odgovornost

Podaci koji se mogu pretražiti ili vidjeti korištenjem Internet stranice HNPROO podložni su svakodnevnom ažuriranju i izmjeni te Agencija za zaštitu okoliša (AZO) ne odgovara za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe podataka objavljenih na Internet stranici HNPROO.

Korištenjem podataka objavljenih na Internet stranici HNPROO korisnik prihvaća rizike koji mogu nastati njihovim korištenjem, te prihvaća korištenje podataka isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Korisnik je suglasan da AZO zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ograniči ili ukine prava pristupa podacima objavljenima na Internet stranici HNPROO ukoliko korisnik koristi bilo koji od objavljenih podataka na nedozvoljen ili neprimjeren način. AZO nije odgovorna za bilo kakvu štetu koja bi proizašla takvim ukidanjem korištenja Internet stranice HNPROO. AZO ne jamči da će Internet lokacija HNPROO-a biti uvijek dostupna i raspoloživa.

Nije dopušteno korištenje rezultata u izdavaštvu, za komercijalne svrhe i za publikacije te prodaju bez prethodne suglasnosti AZO. Nije dopušteno korištenje HNPROO i rezultata pretraživanja njegovih podataka u svrhu distribucije u bilo kojem obliku (tiskanom, digitalnom, kao dodatak na neki od popisa elektroničkih adresa ili oglasnih ploča na mreži) bez prethodne suglasnosti AZO. Nije dopušten prijenos rezultata pretraživanja elektronički na drugo računalo putem Interneta, računalnih mreža ili na druge načine. Ispis sadržaja do kojega se može doći korištenjem Internet stranice HNPROO-a ima informativni karakter i ne može služiti kao javna isprava, već služi isključivo za osobnu uporabu. Sadržaj dostupan na Internet stranici HNPROO korisnik ne smije kopirati radi stvaranja baze podataka u elektroničkom ili drugom obliku. Korisnik ne smije preuzimati dizajn, slike, pozadinu i ostala programska i dizajnerska rješenja Internet stranice HNPROO. AZO zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja te samog korištenja Internet stranice HNPROO u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za posljedice proizašle iz takvih promjena.

Agencija za zaštitu okoliša, Trg maršala Tita 8, 10 000 Zagreb, Hrvatska
info@azo.hr, ©2012 AZO. Sva prava pridržana, Uvjeti korištenja